Hodgson chce viesť Anglicko aj proti Škótsku a Slovensku

NETKY.SK • 26 Júl 2015, 11:24 • 2 min
Hodgson chce viesť Anglicko aj proti Škótsku a Slovensku

PETROHRAD - Tréner anglickej futbalovej reprezentácie Roy Hodgson verí, že dostane šancu viesť mužstvo Albionu aj kvalifikáciii o postup na MS 2018.

slovakia

left justify in out

Skúsenému koučovi vyprší zmluva pri národnom tíme po EURO 2016 vo Francúzsku.

 

Sobotňajší žreb v Petrohrade rozhodol, že Anglicko sa v kvalifikačnej F-skupine stretne so Slovenskom, Škótskom, Slovinskom, Litvou a Maltou. "So zložením skupiny som spokojný. Ak vedenie našej asociácie bude chcieť, aby som viedol mužstvo aj naďalej, ja budem určite súhlasiť," povedal po žrebe Hodgson.

 

Pod vedením 67-ročného kouča má Albion výborne rozohratú kvalifikáciu o postup na EURO 2016. Rovnako ako Slováci aj Angličania vedú svoju skupinu s plným počtom 18 bodov zo šiestich zápasov. "Myslím, že máme veľkú šancu prebojovať sa na MS 2018. Viac ako zaujímavé budú určite zápasy proti Škótsku, fanúšikovia si to užijú," dodal Hodgson.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies