Hoddle vraj otvorený ponuke Tottenhamu

NETKY.SK • 17 December 2013, 15:27 • 2 min
Hoddle vraj otvorený ponuke Tottenhamu

LONDÝN - Glenn Hoddle by sa mohol vrátiť na lavičku futbalového Tottenhamu Hotspur ako nástupca odvolaného Andrého Villasa-Boasa.

slovakia

left justify in out

Jemu blízky zdroj v utorok prezradil, že 56-ročný kormidelník by mal záujem o návrat do svojho bývalého anglického klubu. Hoddle nepôsobil vo funkcii trénera od odchodu z Wolverhamptonu Wanderers v roku 2006, ale zdá sa, že túži po návrate do Tottenhamu, kde si - pred tým, než sa tam stal koučom v roku 2001 - spravil meno ešte ako hráč.

Za Hoddlovo angažovanie sa vyslovil aj jeho niekdajší argentínsky spoluhráč Osvaldo Ardiles, ktorý viedol "kohútov" v rokoch 1993 a 1994. "Pre mňa je Glenn Hoddle mužom pre túto prácu. Myslím si, že je skvelý tréner a ešte je aj vyzretejší. Bol by správnou voľbou. Veľmi dobre pozná prostredie Premier League a obzvlášť Spurs," uviedol Ardiles pre britskú rozhlasovú stanicu talkSPORT. 

Tottenham po víkendovej prehre 0:5 s FC Liverpool ukončil spoluprácu s Portugalčanom Villasom-Boasom a vedením mužstva dočasne poverili technického koordinátora Tima Sherwooda. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies