Hnutie OĽaNO stojí naďalej za ministrom vnútra Romanom Mikulcom

NETKY.SK • 26 Júl 2021, 11:24 • 2 min
Hnutie OĽaNO stojí naďalej za ministrom vnútra Romanom Mikulcom

BRATISLAVA - Hnutie Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti naďalej stojí za ministrom vnútra Romanom Mikulcom.

slovakia

left justify in out

Na dnešnej tlačovej konferencii to povedal predseda poslaneckého klubu OĽaNO Michal Šipoš. Zdôraznil, že opozičné strany Hlas - sociálna demokracia (Hlas-SD) a Smer - sociálna demokracia (Smer-SD) to s odvolávaním ministra vnútra nemyslia vážne, dôkazom čoho je fakt, že dnes neprišli na rokovanie mimoriadnej schôdze, na ktorej mal byť Mikulec odvolávaný. V rokovacej sále pritom nebol prítomný ani samotný minister.

 

img

 

Prečítajte si: Smer je naďalej za odvolanie ministra Romana Mikulca. Dôvodom už nie je len prijatie úplatku

„Strany Hlas-SD a Smer-SD len chcú vyvolávať chaos. Robia všetko pre to, aby vyšetrovanie korupčných káuz zastavili. Minister Mikulec vykonáva svoju prácu profesionálne, garantuje nezávislosť vyšetrovania a preto nevidíme dôvod na jeho odvolanie," dodal Šipoš.

 

Súvisiaci článok: AKTUALIZÁCIA: Poslanci sa dnes po tretíkrát pokúsili otvoriť schôdzu k odvolávaniu Mikulca z funkcie


Mimoriadna schôdza parlamentu k odvolávaniu Mikulca z funkcie bude počas septembrovej riadnej schôdze. Plénum dnes totiž dvakrát nebolo uznášaniaschopné. V rokovacej sále sa niečo po 10:00 prezentovalo iba 45 poslancov. Mimoriadnu schôdzu iniciovala opozičná strana Smer-SD. Plénum nebolo k predmetnému bodu dvakrát uznášaniaschopné ani v nedeľu 25. júla. Najbližšia riadna schôdza Národnej rady SR sa začína 16. septembra.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies