Hneď po prebudení zažila scénu, ako z hororu. Ventilátor jej spôsobil riadny šok

NETKY.SK • 17 Máj 2021, 08:05 • 2 min
Hneď po prebudení zažila scénu, ako z hororu. Ventilátor jej spôsobil riadny šok

Žena z Texasu opísala priam hororovú scénu. Prebudila sa a zistila, že na ňu kvapká krv. Čo sa stalo?

slovakia

left justify in out

 

Takéto veci sa stávajú v hororoch, no Ana Cardenas z El Pasa to zažila naozaj. Okolo 4.00 ráno sa prebudila na zvuk kvapkania, a následne zažila desivú scénu! "Bola som v šoku, myslela som, že to nie je skutočné, že to je sen," povedala Ana.

 

img

 

Nakoniec sa ukázalo, že krv prenikla cez strop a presakovala na jej ventilátor, ktorý ju potom celú ostriekal„Zavolala som údržbára," dodala Ana. Nakoniec bola privolaná pohotovostná služba. Pri vstupe do bytu zistili, že muž na poschodí zomrel prirodzenou smrťou a jeho telo sa tam hore rozkladalo päť alebo šesť dní.

 

img

 

"Hasiči vyrazili jeho dvere a telo ležalo presne nad mojim ventilátorom. Krv presakovala cez koberec až do môjho bytu," vysvetlila  Ana Cardenas. Po tomto zážitku sa rozhodla presťahovať.  Založila stránku GoFundMe, ktorá jej pomáha platiť za jej dočasné ubytovanie, nové oblečenie a osobné veci, ktoré museli byť vyhodené kvôli kontaminácii. Pomocou stránky už vyzbierala viac ako dvojnásobok pôvodného cieľa 5 000 dolárov.

 

Mohlo by vás zaujímať: Mo je najstatočnejší psík na svete, utiekla z nelegálnej farmy na Bali a našla si nový domov

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies