Hlohovský sa pokúsi reštartovať kariéru v Senici

NETKY.SK • 7 Júl 2014, 10:07 • 2 min
Hlohovský sa pokúsi reštartovať kariéru v Senici

SENICA - Futbalistov prvoligovej Senice pravdepodobne posilní Filip Hlohovský zo Slovana Bratislava. Dvadsaťšesťročný odchovanec Prievidze už nastúpil v drese Záhorákov na sobotňajší prípravný duel so Slaviou Praha (1:1) a hral do 67. min. V Senici by mohol reštartovať svoju kariéru, keďže v Slovane nedostával veľa príležitostí.

slovakia

left justify in out

"V utorok sa definitívne rozhodne o mojom príchode na Záhorie. Určite vítam možnosť posilniť Senicu. Posledné mesiace som toho veľa nenahral a môžem sa skutočne naštartovať. Kolektív trénera Hapala je vyvážený, osobne sa poznám s Mazáňom a Piroskom," uviedol pre denník Šport Hlohovský. Oba kluby sa musia dohodnúť na podmienkach prestupu, keďže ofenzívny stredopoliar má v Slovane ešte zmluvu na dva roky. Hlohovský hral v najvyššej slovenskej súťaži už aj za Trenčín, v bratislavskom tíme oslavoval dvakrát majstrovský titul. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona