Hlohovského oslovil Guľa, so Žilinou chce získať tituly

NETKY.SK • 8 September 2015, 11:12 • 2 min
Hlohovského oslovil Guľa, so Žilinou chce získať tituly

ŽILINA - Vo futbalovej Žiline rýchlo našli náhrady za kanoniera Mateja Jeliča, ktorý odišiel do rakúskeho Rapidu Viedeň. Pod Dubeň najprv zavítal Nermin Haskič z FC VSS Košice a najnovšie aj ofenzívny univerzál Filip Hlohovský z konkurenčnej Senice. Ten podpísal zmluvu na tri roky. Dvadsaťsedemročný Handlovčan sa pozná s kormidelníkom "šošonov" Adriánom Guľom, ten ho viedol už počas pôsobenia v Trenčíne.

slovakia

left justify in out

"Môj prestup do Žiliny sa zrodil na poslednú chvíľu. Ozval sa mi tréner Guľa, či by som mal záujem. Veľmi ma to potešilo, ponuku som prijal všetkými desiatimi. Máme spoločné ciele - zisk titulov. Už mám za sebou aj prvý tréning, cítil som sa dobre, vedel som, čo na mňa čaká. Malo to tempo, je tu výborná partia chalanov. V klube sa hovorí len o najvyšších ambíciách, mužstvu chcem pomôcť čo najviac a dúfam, že už na konci tejto sezóny sa budeme tešiť z majstrovského primátu," povedal pre oficiálny televízny kanál MŠK Hlohovský, ktorý v doterajšom priebehu ročníka 2015/2016 najvyššej slovenskej súťaže dal tri góly a bol najlepším strelcom FK Senica. Debut v žlto-zelenom drese si môže odkrútiť v sobotňajšom šlágri Fortuna ligy doma proti bratislavskému Slovanu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies