Hlina by sa chcel so svojou stranou zapojiť do eurovolieb

NETKY.SK • 17 Február 2014, 09:46 • 2 min
Hlina by sa chcel so svojou stranou zapojiť do eurovolieb

BRATISLAVA - Alojz Hlina plánuje zaregistrovať svoju stranu Občania v tomto štvrťroku. Ešte stále zbiera podpisy, potrebuje ich minimálne 10.000. Nezaradený poslanec Národnej rady SR by sa chcel so stranou zapojiť aj do májových eurovolieb. Ako a s kým zatiaľ prezradiť nechce.

slovakia

left justify in out

"Vzhľadom na to, že rokovania ako a s kým v súčasnosti prebiehajú a nie sú ešte ukončené, budeme o výslednej forme spolupráce informovať koncom februára," povedal pre TASR Hlina. Pripomenul aj problémy s názvom strany, o ktorý takmer prišiel. Napokon sa tak nestalo a Hlina verí, že stranu čoskoro zaregistruje.
      

Mieni ju budovať ako štandardnú stranu s regionálnymi štruktúrami. Občania majú byť stredová strana. Chce presadzovať občiansky princíp, spravodlivosť a pomoc slabým a nevládnym. Hlina plánuje stranu na začiatku financovať zo svojich vlastných prostriedkov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona