Hlina: Budeme ako Radičovej vojaci, expremiérka by sa mala vrátiť

NETKY.SK • 25 September 2014, 13:58 • 2 min
Hlina: Budeme ako Radičovej vojaci, expremiérka by sa mala vrátiť

BRATISLAVA - Predstavitelia strany Alojza Hlinu Občania SR budú na politickej scéne niečo ako vojaci Ivety Radičovej. Jedna z línii ich ťahu totiž bude, že by sa expremiérka mala vrátiť a dokončiť, čo začala. Vyhlásil to dnes Hlina, podľa ktorého budú v strane Občania len tí najlepší, ktorí doteraz v politike neboli.

slovakia

left justify in out

"Sú to mená, ktoré v zásade nepovedia verejnosti nič. Nevylučujem však akvizície v budúcnosti v prípade ľudí, ktorí už niečo dosiahli," avizoval. Či to bude Radičová, nepovedal. "To sú veľké mená," uviedol.

 

Základný programový dokument Občanov sa bude volať Manifest občana. "Budeme sa venovať bezpečnosti občanov, riešeniu rómskeho problému, energetickej bezpečnosti, ale aj prírode. Manifest prijmeme na ustanovujúcom sneme, ktorý bude na konci novembra," poznamenal Hlina.

 

On sám je pripravený kandidovať na predsedu. "Či ma zvolia, neviem. Chceme vybudovať klasickú štandardnú stredovú stranu, kde sa rozhoduje hlasovaním," vysvetlil.

 

Strana Občania má už aj plány do parlamentných volieb. "Samostatne však do nich nepôjdeme. Pôjdeme s niekým na základe korektnej dohody o spolupráci," povedal. Konkrétnejší byť nechcel, vylúčil len stranu Smer-SD.

 

Hlina zaregistroval svoju stranu Občania SR 2. septembra. Jeho základným cieľom je zmeniť našu krajinu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies