Hlina bude v utorok o obvinení hovoriť v klube KDH

NETKY.SK • 7 September 2015, 11:23 • 2 min
Hlina bude v utorok o obvinení hovoriť v klube KDH

BRATISLAVA - Poslanec NR SR Alojz Hlina bude v utorok v poslaneckom klube informovať o svojom zadržaní a obvinení políciou.

slovakia

left justify in out

 Ako povedal dnes na tlačovej besede predseda poslaneckého klubu KDH Pavol Abrhan, Hlina používa netradičné formy protestu, ktorými poukazuje na nešváry v spoločnosti. Úžera takým tiež je. „Hlina nekládol aktívny odpor. Ak policajti chceli, mohli ho predviesť a nemuseli použiť neprimerané prostriedky,“ povedal Abrhan.

 

Polícia vo štvrtok 3. septembra zatkla poslanca Alojza Hlinu (klub KDH), pretože v Bratislave staval múr pred nebankovou spoločnosťou poskytujúcou pôžičky. Múr pred filiálkou spoločnosti Pohotovosť začal podľa vlastných slov budovať, pretože firma požičiava peniaze bez licencie od Národnej banky Slovenska (NBS). Hlina je stíhaný za dva trestné činy na slobode. Poslanec je podozrivý zo spáchania trestného činu neoprávneného zásahu do práva k domu, bytu a nebytovému priestoru v súbehu s prečinom obmedzovania osobnej slobody.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona