Hlavný ťah od Ružomberka v smere na Martin v sobotu uzatvoria

NETKY.SK • 26 August 2016, 18:07 • 2 min
Hlavný ťah od Ružomberka v smere na Martin v sobotu uzatvoria

HUBOVÁ - Polícia upozorňuje na víkendové opakované krátkodobé úplné uzávery cesty prvej triedy I/18 v dolnoliptovskej obci Hubová (okres Ružomberok). TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Radko Moravčík.

slovakia

left justify in out

Hlavný cestný ťah od Ružomberka v smere na Martin bude uzatvorený v 511,200 kilometri v sobotu (27. 8.) od 6.00 h do 19.00 h. V nedeľu (28. 8.) od 6.00 h do 16.00 h, v prípade zhustenej premávky len do 14.00 h. "Cestná premávka bude opakovane na nevyhnutný interval približne 15 minút zastavovaná v oboch smeroch v mieste diaľničného premostenia, maximálne v dĺžke 100 metrov," uviedol krajský policajný hovorca.

 

Obchádzka podľa neho nie je vyznačená. "Úsek bude po 15 minútach znovu sprejazdnený do vyprázdnenia radu stojacich vozidiel v oboch smeroch," vysvetlil s tým, že dôvodom uzávierky je pokladanie nosníkov, montáž a demontáž debnenia.

 

"Polícia bude situáciu v predmetnom úseku monitorovať a v prípade potreby bude cestnú premávku riadiť a usmerňovať," dodal Moravčík. Ako ďalej doplnil, polícia žiada vodičov motorových vozidiel o zvýšenú pozornosť v tomto úseku, trpezlivosť, ohľaduplnosť a dôsledné rešpektovanie osôb riadiacich premávku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies