Hlavný ťah Novákmi bude do konca novembra úplne uzavretý

NETKY.SK • 30 Júl 2015, 10:12 • 2 min
Hlavný ťah Novákmi bude do konca novembra úplne uzavretý

NOVÁKY - Krajský dopravný inšpektorát v Trenčíne upozorňuje motoristickú verejnosť, že od 1. augusta do približne 30. novembra bude úplne uzavretá cesta I/50 v prejazdnom úseku mestom Nováky v okrese Prievidza. Dôvodom uzávery tohto hlavného ťahu mestom je jeho rekonštrukcia.

slovakia

left justify in out

Doprava smerujúca z Trenčína do Prievidze bude v Novákoch odklonená na obchádzkovú trasu vedúcu po miestnych komunikáciách - uliciach Jesenského, Gašpara Košťála a cestu I/64 na Ulici Andreja Hlinku, z ktorej sa dostane naspäť na cestu I/50.

 

Doprava smerujúca z Prievidze do Trenčína bude z cesty I/50 presmerovaná na cestu I/64 na Ulici Andreja Hlinku a z nej naspäť na cestu I/50 na Trenčianskej ulici.

 

Krajský dopravný inšpektorát v Trenčíne žiada účastníkov cestnej premávky, aby dbali na zvýšenú opatrnosť, sledovali situáciu v cestnej premávke a dočasné dopravné značenie. Vodičov motorových vozidiel polícia upozorňuje najmä na pohyb chodcov a cyklistov na obchádzkovej trase.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies