Hlavný ekonomický poradca Bieleho domu Kudlow mal srdcový infarkt

NETKY.SK • 12 Jún 2018, 07:10 • 2 min
Hlavný ekonomický poradca Bieleho domu Kudlow mal srdcový infarkt

SINGAPUR/WASHINGTON - Hlavný poradca Bieleho domu pre ekonomické záležitosti Larry Kudlow utrpel srdcový infarkt a bol prevezený do Vojenskej nemocnice Waltera Reeda pri Washingtone.

slovakia

left justify in out

Americký prezident Donald Trump to oznámil v utorok na Twitteri krátko pred svojím historickým stretnutím so severokórejským vodcom Kim Čong-unom v Singapure.

 

V krátkom tvíte Trump ocenil 70-ročného šéfa svojho tímu ekonomických poradcov za to, že "tak ťažko pracoval pre obchod a ekonomiku".

 

Kudlow je považovaný za jednu z kľúčových postav kontroverznej obchodnej politiky Bieleho domu. Trump sa jeho radami riadil aj na víkendovom summite skupiny G7 v Kanade, ktorý sa skončil fiaskom po tom, čo USA stiahli svoju podporu záverečnej deklarácie.

 

Do svojej funkcie bol Kudlow vymenovaný len 2. apríla tohto roku. V minulosti pracoval vo Federálnej rezervnej banke v New Yorku a bol hlavným ekonómom investičnej banky Bear Stearns. Pracoval aj pre prvú vládu Ronalda Reagana (1981-1985). Bol aj televíznym expertom a komentátorom.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies