Hlavnú vlakovú stanicu v Bratislave evakuovali: Muž podozrivý z oznámenia bomby je v policanej cele

NETKY.SK • 19 Jún 2017, 09:41 • 2 min
Hlavnú vlakovú stanicu v Bratislave evakuovali: Muž podozrivý z oznámenia bomby je v policanej cele

BRATISLAVA - Hlavnú vlakovú stanicu v Bratislave včera večer evakuovali.

slovakia

left justify in out

Z nahlásenia bomby na vlakovej stanici v Bratislave je dôvodne podozrivý 28-ročný muž. V súčasnosti sa nachádza v cele policajného zaistenia. Obvinený zatiaľ nebol.

 

Ďalšie podrobnosti o identite možného páchateľa a spôsob, ako sa ho podarilo vypátrať polícia nateraz nechce zverejňovať, aby nebolo zmarené vyšetrovanie prípadu, vysvetlila bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

 

Za vedomé oznámenie nepravdivej poplašnej správy Policajnému zboru a spôsobenie nebezpečenstva vážneho znepokojenia aspoň časti obyvateľstva hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.

 

Na ostatných železničných staniciach v hlavnom meste prijali bezpečnostné opatrenia. Na svojom profile na Facebooku o tom informovala polícia.

 

Priestory staníc boli prehľadané z negatívnym výsledkom, hodnovernosť oznámenia sa nepotvrdila.

 

Dôvodom bola bombová hrozba, ktorú policajtom večer nahlásil anonym. "Krátko po nahlásení bomby sa nám podarilo zadržať podozrivého muža," uviedli policajti.

 

Dopravu vlakov preto o 21.15 h zastavili, viaceré tak meškali desiatky minút. Železnice na svojom profile na sieti Twitter informovali, že vlaky začali z hlavnej stanice premávať opäť o 22.50 h.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies