Hlavnou témou volieb bude podľa KDH budúcnosť Slovenska

NETKY.SK • 7 November 2015, 18:05 • 2 min
Hlavnou témou volieb bude podľa KDH budúcnosť Slovenska

BRATISLAVA - Hlavnou témou budúcoročných parlamentných volieb bude podľa KDH odpoveď na otázku aké Slovensko pripravíme a odovzdáme našim deťom.

slovakia

left justify in out

V Novom Smokovci pod Vysokými Tatrami o tejto tému diskutovali kandidáti KDH do volieb NR SR. Rokovanie bolo tiež priestorom na začiatok tímovej a profesionálnej prípravy k voľbám, ale poslúžilo aj na vzájomný dialóg medzi novými, mladými kandidátmi a skúsenými politikmi. „Videl som medzi nami mnoho mladých tvári. Títo ľudia prinášajú nové pohľady a nový prístup. Teším sa. Po dnešnom stretnutí máme jasnejšiu a spoločnú predstavu o tom, aké Slovensko chceme odovzdať našim deťom,“ povedal dnes pre agentúru SITA predseda KDH Ján Figeľ.


Podľa Figeľa KDH je hnutím Novembra '89. „Nesieme od začiatku presvedčenie, že sloboda je vzácna hodnota, ktorá každého z nás pozýva k zodpovednosti. Preto odmietame korupciu, populizmus a zadlžovanie národa ako prejavy zneužívania slobody a zastupiteľskej moci. Som rád, že v čase obnovy hnutia, ktorú som ohlásil pred rokom, sa k nám pridávajú noví, mladí a vzdelaní ľudia. Je to dobré aj pre hnutie, aj pre Slovensko," konštatoval.


KDH je prvou stranou, ktorá schválila svoju kandidačnú listinu. Na októbrovej nominačnej rade v Trnave výrazne obmenilo svoju kandidátku, pričom v prvej dvadsiatke je polovica nových kandidátov, ktorí doteraz neboli poslancami parlamentu. KDH chce predstaviť svoju víziu o budúcnosti Slovenska 17. novembra, v deň zápasu o slobodu a demokraciu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies