Hlavnej postave v kauze Gorila Malchárkovi sa darí: Rozširuje predajňu za 15 miliónov!

NETKY.SK • 30 Jún 2014, 10:45 • 2 min
Hlavnej postave v kauze Gorila Malchárkovi sa darí: Rozširuje predajňu za 15 miliónov!

BRATISLAVA - Exministrovi hospodárstva Malchárkovi (z rokov 2005-2006) sa dva a pol roka po Gorile stále darí, píše denník Nový čas.

slovakia

left justify in out

Predajňu luxusných áut značky Audi v bratislavskej štvrti Dúbravka rozširuje o obchod s nemenej prestížnou značkou BMW, podľa denníka ho prestavba bude stáť 15 miliónov.

 

Podľa spisu Gorila mal práve Jirko Malchárek (47) spolu so spolumajiteľom finančnej skupiny Penta Jaroslavom Haščákom zarábať na privatizáciách a snovať politické obchody.  V dokumente sa odhadujú provízie z privatizácie na 11 mil. eur. 

 

"Vyšetrovanie plynule pokračuje. Doposiaľ nebolo vznesené obvinenie žiadnej osoby", uviedla pre denník hovorkyňa špeciálnej prokuratúry Jana Tökölyová. Samotný Malchárek sa k téme odmietol vyjadriť. "Nekomunikujem s médiami", povedal do telefónu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona