Hlavné postavy stávkového škandálu v ČR pochádzajú zo Slovenska!

NETKY.SK • 12 September 2013, 08:01 • 2 min
Hlavné postavy stávkového škandálu v ČR pochádzajú zo Slovenska!

PRAHA - Česká polícia spolupracuje pri vyšetrovaní rysujúceho sa škandálu okolo stávkovania a ovplyvňovania futbalových zápasov s kolegami zo Slovenska. Hlavné postavy kauzy by totiž podľa informácií Českej televízie mali pochádzať zo SR.

slovakia

left justify in out

Jediným prvoligovým českým klubom, ktorý zatiaľ potvrdil, že ho kontaktovala polícia, sú Teplice. Riaditeľ klubu František Hrdlička vo vysielaní Rádiožurnálu potvrdil, že polícia vypočula niektorých hráčov, viaceré mená sa v tejto súvislosti objavili v spravodajstve českých internetových serverov.

Popri treťoligovom tíme z Roudnice nad Labem sa prípad má údajne týkať aj hráčov Strakoníc a Ústí nad Labem, čo však predstavitelia severočeského klubu odmietli. Spomedzi hráčov sa spomína ako zatknutý Jan Halama, kmeňový hráč Českých Budějovíc, ktorý hosťuje v Bohemians Praha. Futbalová asociácia ČR nemieni kauzu komentovať, kým nebude mať o nej detailnejšie informácie. Tie sľubuje protikorupčná polícia na štvrtkové predpoludnie.

Desiatky futbalistov a možno aj funkcionárov rôznych klubov rôznych súťaží zadržali v stredu v Českej republike pri rozsiahlej akcii, ktorá sa v súvislosti s podozrením z nekalých stávok a ovplyvňovania výsledkov zápasov rozbehla v krajine v skorých ranných hodinách. Paralelne prebiehali výsluchy zainteresovaných i početné domové prehliadky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies