Hlavné momenty UFC 198

NETKY.SK • 26 Máj 2016, 13:10 • 2 min
Hlavné momenty UFC 198

- Fanúšikmi očakávaná UFC 198 je za nami, každý môže byť spokojný, zápasy nesklamali. Hlavný zápas o titul ťažkej váhy UFC medzi Stipe Miocicom a Fabriciom Werdumom skončil o niečo skorej ako to väčšina fanúšikov čakala, ale zasa tam bol knokaut takže obecenstvo burácalo.

slovakia

left justify in out

Zápas trval necelé tri minúty, takže veľa toho sa v oktagone neudialo. Po začiatku si súperi vymenili pár kopov a úderov, a po jednej kombinácií si Werdum nechal odkrytú bradu čo Miocic hneď využil a poslal svojho súpera k zemi.

Werdum si po prehre hneď vypýtal odvetu na UFC 200. No vedenie UFC už ďalší titulový zápas prisľúbili Alistarovi Overeemovi. Takže novým držiteľom titulu sa stál 33 ročný Stipe Miocic so skóre 15 výhier a 2 prehry. Je to Američan s Chorvátskymi koreňmi.

 

Druhým ťahákom večera bol zápas Cristiane "Cyborg"Justinovej proti Leslie Smithovej. Cyborg má na svojom konte 16 víťazstiev a iba 1 prehru. V drvivej väčšine svoje zápasy vyhráva v prvom kole. V tomto zvyku pokračovala aj teraz, keď svoju súperku zničila za 1:21! Už počas tohto krátkeho času dostala Smithová veľké rany, po jednej z nich padla na zem a Cyborg ju ďalej zasypávala údermi, po tomto pohľade medzi ne skočil rozhodca a zápas ukončil.

 

Tretím očakávaním súbojov bol zápas Ronalda"Jacare"Souza proti Vitorovi Belfortovi. Zápas skončil taktiež v prvom kole. Po pár úderoch a kopoch sa zápas zvrhol na zem. Čo sa dalo aj čakať lebo Jacare je majstrom sveta v Brazilskom Jiu Jitsu takže zem je určite jeho najsilnejšia stránka. Belfort sa zo zeme snažil veľmi rýchlo postaviť čo sa mu aj podarilo, ale potom sa situácie sa zasa zopakovala. Rozhodca po pár úderoch zápas prerušil nakoľko Belfortova hlava dosť krvácala po úderoch súpera. Po ošetrení zranenia sa zápasníci vrátili do pozície, odtiaľ sa Belfort ešte dokázal postaviť ale Jacare pokračoval vo svojej hre a zasa skončili na zemi. Teraz už Jacare nezaváhal a potom ako sa dostal do výhodnejšej pozície, tak svojho súpera zasypával údermi až kým to rozhodca neukončil. Jacare prehral z posledných desiatich zápasov iba jeden, tak pomaly ale isto dostane šancu o vytúžený titulový zápas.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies