Hlavné mesto zbiera šatstvo i potraviny pre ľudí bez domova

NETKY.SK • 25 Október 2014, 18:29 • 2 min
Hlavné mesto zbiera šatstvo i potraviny pre ľudí bez domova

BRATISLAVA - Oblečením či trvanlivými potravinami môžu v týchto dňoch Bratislavčania prispieť na pomoc ľuďom bez domova. Šatstvo, deky či potraviny možno odovzdať ešte do 3. novembra na oddelení sociálnych vecí v budove bratislavského magistrátu na Primaciálnom námestí. Agentúru SITA o tom informovala Martina Halušková z bratislavského magistrátu.

slovakia

left justify in out

Zbierku oblečenia, vecí a potravín vyhlásilo hlavné mesto pri príležitosti Medzinárodného dňa za odstránenie chudoby. Do zbierky možno prispieť oblečením, pred zimou sú vítané najmä svetre, bundy či tričká, ale i šály, nohavice či športové oblečenie. Ľudia bez domova potrebujú aj prikrývky, deky a spacie vaky. Uvítajú tiež rôzne konzervy, paštéty, poteší i káva, čaj či cukor. Vyzbierané veci bratislavská radnica odovzdá neziskovým organizáciám, ktoré pracujú s ľuďmi bez strechy nad hlavou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona