Hlavné mesto podporilo prvé projekty v rámci svojich grantových programov

NETKY.SK • 24 Marec 2017, 11:05 • 2 min
Hlavné mesto podporilo prvé projekty v rámci svojich grantových programov

BRATISLAVA - Hlavné mesto finančne podporilo prvé projekty v oblasti sociálnych vecí, kultúry, umenia, športu a voľnočasových aktivít prostredníctvom svojich grantových programov.

slovakia

left justify in out

Komisia grantového programu Ars Bratislavensis a komisia grantového programu pre voľný čas, šport a sociálne aktivity v prvom kole finančne podporili 117 projektov vo výške viac ako 76.000 eur. Informovala o tom Katarína Kohútiková z bratislavského magistrátu.

 

Celkový rozpočet pre oba grantové programy na tento rok je 280.000 eur. "Počet záujemcov o podporu projektov stále narastá, preto sme v tomto roku zvýšili rozpočet pre oba grantové programy o 25.000 eur," povedal primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal.

 

Komisia grantového programu pre voľný čas, šport a sociálne aktivity posúdila 95 projektov, ktoré boli doručené hlavnému mestu do konca januára. Komisia z toho podporila 53 projektov v celkovej výške 39.065 eur. Rozpočet pre podporu projektov v rámci tohto grantového programu je na tento rok stanovený vo výške 180.000 eur.

 

Komisia grantového programu ARS Bratislavensis posúdila 87 žiadostí, z ktorých nakoniec podporila 64 projektov v celkovej sume 37.100 eur. Rozpočet pre tento grantový program na rok 2017 je v celkovej výške 100.000 eur. V druhom kole môžu záujemcovia posielať svoje projekty do konca marca.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies