Hlavné ceny Emmy získali seriály Veep a Služobníčkin príbeh

NETKY.SK • 18 September 2017, 8:20 • 2 min
Hlavné ceny Emmy získali seriály Veep a Služobníčkin príbeh

LOS ANGELES - Politická satira Veep a dráma Služobníčkin príbeh získali v nedeľu večer na odovzdávaní prestížnych televíznych cien Emmy v Los Angeles ocenenia pre najlepšie seriály roka.

slovakia

left justify in out

Veep (VP, viceprezidentka) ocenili ako najlepší komediálny seriál a jeho hlavná predstaviteľka Julia Louisová-Dreyfusová dostala rekordnú ôsmu cenu Emmy v kategórii najlepšia komediálna herečka.

 

Najlepšou herečkou v dramatickom seriáli sa tento rok stala za stvárnenie hlavnej úlohy v dystopickom Služobníčkinom príbehu Elisabeth Mossová, pre ktorú je to prvá cena Emmy v jej hereckej kariére.

 

Najlepším hercom v dramatickom seriáli sa stal Sterling K. Brown za rolu v seriáli This Is Us.

 

Cenu pre najlepšieho herca v komediálnom seriáli si prevzal Donald Glover za stvárnenie postavy Earnesta "Earna" Marksa v seriáli Atlanta.

 

Galavečer 69. ročníka odovzdávania najvýznamnejších televíznych cien sveta, ktorý moderoval spisovateľ a herec Stephen Colbert, sa niesol v znamení početných politických narážok spojených najmä s pôsobením amerického prezidenta Donalda Trumpa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona