Hlasy trénera Vladimíra Weissa a hráčov po remíze s Írskom

NETKY.SK • 13 Október 2010, 07:22 • 2 min
Hlasy trénera Vladimíra Weissa a hráčov po remíze s Írskom

Hlasy trénera Vladimíra Weissa a hráčov po remíze s Írskom

slovakia

left justify in out

img

Vladimír Weiss, tréner SR: "Dôležité je, že sme s ťažkým súperom neprehrali. Úvod nám nevyšiel, dostali sme gól po štandardke. Dobré je, že sme Írom tiež dali gól po štandardnej situácii. Z našej strany v prvom polčase nebolo takej kvality ako som čakal, ale bol to veľmi ťažký zápas. Ďurica má srdce, má svoju kvalitu, hral výborne. Veril som Jánovi Muchovi, že penaltu chytí. Remíza otvára všetkým dvere do konca súťaže.  
Ján Mucha, brankár SR: "Ťažko sa vyjadriť k faulu, bol tam súboj všetkých nás troch a aj môj dotyk so súperovým hráčom, rozhodca to posúdil tak, ako posúdil. Na penaltu som si veril. Prvý polčas sme neplnili taktické pokyny, to nám tréner prízvukoval v polčase, v druhom dejstve sme do toho dali všetko, veľmi sme bojovali a boli sme určite lepší."

Tomáš Hubočan, obranca SR: "Bol to ťažký zápas od prvej do poslednej minúty, pre divákov musel byť zaujímavý. Bolo tam veľa bojovnosti, mnoho súbojov. Chýbal nám druhý gól, mrzí nás strata dvoch bodov."

Ján Ďurica, obranca SR a strelec vyrovnávajúceho gólu: "Pri inkasovanom góle oni dobre zahrali štandardku, bola tam trma-vrma, lopta sa odrazila k súperovmu hráčovi a ten bez problémov doklepol. Našťastie sa nám podarilo vyrovnať. Gól ma teší, ale určite by som ho vymenil za tri body. Kucka vynikajúco nabehol na prvú tyč, predĺžil loptu, ja som tam bol sám a to už nebol problém."

Stanislav Šesták, útočník SR: "Pred zápasom sme chceli vyhrať, no stalo sa to najhoršie, čo sa mohlo stať. Dostali sme lacný, smiešny gól. Myslím si, že v druhom polčase sme boli lepším mužstvom, mali sme tam nejaké štandardky a zblokované strely. Žiaľ, výsledok sa nám nepodarilo zvrátiť."

Miroslav Karhan, stredopoliar SR: "Ťažko povedať, či je remíza pre nás dobrým výsledkom. Myslím si, že keď sa na to pozrieme reálne, je zaslúžená. Íri boli zo začiatku lepší, alebo inak povedané my sme nehrali tak ako sme si predsavzali. V druhom dejstve sme mali územnú prevahu a náznaky šancí, ale nič tam nepadlo."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies