Hlasy po zápase 8. kola extraligy B. Bystrica - Slovan

NETKY.SK • 27 September 2010, 07:30 • 2 min
Hlasy po zápase 8. kola extraligy B. Bystrica - Slovan

Hlasy po zápase 8. kola extraligy B.

slovakia

left justify in out

img

Milan Staš, kouč B. Bystrice: "Ani pohodový náskok z prvej tretiny nám nezaručil víťazstvo. Škoda, že sme boli menej aktívni, dosť sme sa natrápili. Keď Tománek vsietil z trestného strieľania štvrtý gól, trochu som si vydýchol, no Slovan sa nezlomil. Ďakujem hráčom za bojovný oduševnený výkon."
Asistent trénera Slovana Miroslav Miklošovič: "Nie sme spokojní, slabo sme korčuľovali v prvej tretine, veľa priestoru sme domácim venovali, a potom sa ťažko takéto manko doťahuje. S pribúdajúcimi minútami sme mali aj viac z hry, no v poslednej tretine bolo veľkou chybou, že sme takticky neobstáli a vyrobili zbytočné trestné strieľania."
Roman Tománek, muž zápasu v drese 'baranov': Sme maximálne spokojní, Slovan s tak kvalitným mužstvom sa nezlomil ani za nepriaznivého stavu 0:3. Pocity pri trestnom strieľaní neboli príjemné, aj sa mi oči zahmlievali od únavy. Až keď som šiel na bránku a pozrel sa, ako stojí brankár, rozhodol som sa zakončiť svojím špeciálnym spôsobom, bolo to aj o šťastí."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies