Hlasy po zápase 6. štvrťfinále Zvolen - Bystrica

NETKY.SK • 8 Marec 2011, 08:30 • 2 min
Hlasy po zápase 6. štvrťfinále Zvolen - Bystrica

Hlasy po zápase 6. štvrťfinále Zvolen - Bystrica

slovakia

left justify in out

img

Vladimír Klinga, asistent trénera Zvolena: "Bolo nám povedané, že puk nesmeroval dopredu, nie, že sa Šimonovič dotkol puku, preto vraj gól Otčenáša zo samostatného nájazdu neuznali. Sme z toho sklamaní, musíme to rešpektovať, je to naozaj škoda. Oproti súperovi sme vo výhode v tom, že máme mladý manšaft, len treba dúfať, že sa nedopustí naivných chýb. V siedmom zápase zasa budú rozhodovať maličkosti. Mužstvu všetci veríme a dúfame, že nakoniec v sérii zvíťazíme. Tlak z oboch strán bol evidentný, bol to boj o každý centimeter, no korektný. Žiaľ už tretí zápas sme nedotiahli do víťazného konca, opäť sme ponúkli súperovi vyrovnávajúci gól po hrubej chybe. Premieňať samostatné nájazdy je o umení aj šťastí, tentoraz bolo na súperovej strane."
Miroslav Chudý, asistent trénera B. Bystrice: "Bol to pre nás zápas života a smrti, museli sme v ňom zvíťaziť. Tomu sme podriadili taktiku, bohužiaľ, dostali sme úvodný gól a opäť sme riešili situáciu, ktorá bola asi najťažšia zo všetkých. Obe mužstvá hrali pre potechu divákov, na doraz. Ján Sýkora trikrát vsietil gól pri trestnom strieľaní a samostatných nájazdoch. je to chlapec bez nervov, takéto situácie miluje. Hráč nemôže mať nervy, aby tri nájazdy takto zvládol, každý iným spôsobom."
Miroslav Šimonovič, brankár B. Bystrice: "Jano Sýkora je ideálny typ na nájazdy, preto ich premieňa. Dnes som mal šťastie, no nerád by som o ňom hovoril, sú typy hráčov, ktorých ťažko vychytať a takisto ťažko predvídať riešenie zakončenia. Som rád, že ma Baláž druhýkrát neprekonal, aj preto ideme ďalej. Góly strieľame ťažko, nepresadzujeme sa, vždy je to o jednom góle, preto som zvedavý na siedmy zápas. Keď nevyhráme štvrtýkrát doma v rade za sebou, tak asi si nezaslúžime postúpiť."
Ján Sýkora, autor gólu z tretsného strieľania i rozhodujúceho v samostatnom nájazde: "Vždy chcem dať gól, v hre som sa do vyloženej šance nedostával, tak som sa uplatnil v nájazdoch. Chceli sme nechať dušu na ľade a nakoniec sa nám podarilo zvíťaziť. Stále tie isté nájazdy robiť nemôžem, brankári by ma prekukli, preto som ich riešil každý inak, podľa postavenia brankára. Vedel som, čo robí Škrečko, ako vychádza z bránky, pri vyrážačke mal pri mojom trestnom strieľaní dosť miesta, v samostatných nájazdoch strela, príklep z dvoch metrov, to sa ťažko chytá, a bekhend mi jednoducho vyšiel. Som dosť mladý, streliť tri góly v samostatných nájazdoch sa mi dosiaľ nestalo. Vstali sme opäť z mŕtvych, oddýchneme si a dúfam, že doma našich divákov potešíme."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies