Hlasy po zápase 22. kola extraligy Zvolen - Slovan (3:1)

NETKY.SK • 3 November 2010, 08:30 • 2 min
Hlasy po zápase 22. kola extraligy Zvolen - Slovan (3:1)

Hlasy po zápase 22. kola extraligy Zvolen - Slovan (3 1) - Hokej Hlasy po zápase 22.

slovakia

left justify in out

img

Hlasy po zápase 22. kola extraligy Zvolen - Slovan (3:1)
Ernest Bokroš, tréner Zvolena: "Stále sa u nás objavujú chyby, toto mužstvo potrebuje čas, aby sa skonsolidovalo. Odohrali sme dobré stretnutie, so šťastným koncom, škoda, že sme nepotvrdili vedenie, neodskočili na dva góly  a že sme nevyužili ani jednu presilovku. Pre mladých hráčov to bolo veľmi vyčerpávajúce, proti Slovanu sme museli hrať disciplinovane, s účinnou taktikou."
Miroslav Miklošovič, asistent trénera Slovana: "Ťažko tolerovať hrúbky, no iní hráči nie sú, treba s nimi robiť, dennodenne im vysvetľovať, no oni sú na ľade a oni riešia situácie. Vytýkať nemám čo, celý zápas sme si vytvárali optický tlak, no keď nedáme gól v pravom okamihu, ťažko vyhrávať. Za predvedený výkon by sme si bod zaslúžili, no sami sme sa oň pripravili, v posledných minútach sa inak hrá dozadu. Strelecká nemohúcnosť nás pripravila minimálne o bod."
Dávid Buc, autor jediného gólu Slovana: "Strelil som si prvý sezónny gól, určite však neteší, boli sme od Zvolenčanov oveľa lepší, raz nám ušli, strelili gól v druhej tretine, v tretej sa to opakovalo. Neviem, či sa dostávame z krízy, ak sa aj stratí ľahkosť v hre, viac bojujeme a dnes to bolo naozaj najmä o bojovnosti."
Marek Haščák, strelec druhého gólu Zvolena: "Ja si myslím, že sme mali trochu navrch a priklonilko sa k nám aj šťastie. Na Miša Chovana som hokejkou pred mojím gólom klepal už skôr, bol som voľný, našťastie to vyšlo, puk brankárovi prešiel pomedzi nohy, bolo to aj o tom povestnom šťastí. Strelil som deviaty gól v sezóne, no to je úplne jedno, ani desiatka nie je inšpirujúca, dôležité sú víťazstvá."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies