Hlasy po zápase 19. kola extraligy Bystrica - Žilina (5:0)

NETKY.SK • 25 Október 2010, 07:30 • 2 min
Hlasy po zápase 19. kola extraligy Bystrica - Žilina (5:0)

Hlasy po zápase 19. kola extraligy Bystrica - Žilina (5:0)

slovakia

left justify in out

img

Miroslav Chudý, asistent trénera B. Bystrice: "Víťazstvo sme si postavili už v prvej tretine, veľmi nám pomohol ten úvodný rýchly gól, naša prvá pätorka veľmi dobre kombinovala. Aj druhú tretinu sme zvládli, napriek tomu, že nás vylúčenia pribrzdili, no myslím si, že po dvoch tretinách už bolo rozhodnuté. Diváci sa v tretej tretine pobavili aspoň na šarvátkach. Vyzdvihnúť by som chcel výkon brankára Fedora."
Anton Tomko, kouč Žiliny: "Vstup do stretnutia sme mali ustráchaný, nastupovali sme s inými predstavami ako potrápiť domácich. Nepokryli sme si hráčov pred bránkou, z toho pramenili úvodné inkasované góly, tretí strelili v presilovke. Keby sme dali za tohto stavu gól, mohlo sa niečo zmeniť, no keď domáci pridali ďalší, bolo to už zložité. Množili sa vylúčenia, bola to škoda, úplne zbytočne, niektoré zákroky byť nemuseli."
Ivan Fedor, brankár B. Bystrice: " Žilinčania v nás hrôzu nevyvolávali, dozrel čas na víťazstvo aj proti nim. Chytalo sa mi dobre, na začiatku pár pukov mi dodalo pohodu. Každého brankára poteší nula na konte, nič viac urobiť nemôžem. Štatistiku shut-outov si nerobím, v extralige som mal predým možno jeden, no už dávno v Košiciach, tu v Bystrici je to moja prvá nula. V bránke sa meníme, určite by som chcel viac chytať, no Miro Šimonovič je jednotka, ja občas dostanem príležitosť, musím byť s tým spokojný."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies