Hlasy po zápase 11. kola extraligy Bystrica - Nitra

NETKY.SK • 4 Október 2010, 07:23 • 2 min
Hlasy po zápase 11. kola extraligy Bystrica - Nitra

Hlasy po zápase 11. kola extraligy Bystrica - Nitra - Hokej Hlasy po zápase 11.

slovakia

left justify in out

img

Hlasy po zápase 11. kola extraligy Bystrica - Nitra (7:2)
Vladimír Országh, asistent kouča B. Bystrice: "Nitra bola dve tretiny vyrovnaným súperom, našťastie párkrát nás podržal brankár. My sme boli efektívni v presilovkách a na konci sme už hrajúci v pohode ukázali viacero pekných akcií. Potrebovali sme vyhrať, pre nás je to dôležité víťazstvo proti Nitre, ktorá nemá zlé mužstvo a len dúfam, že iných potrápi viac ako nás."
Karol Kolečáni, asistent trénera Nitry: "My sme prišli po neuspokojujúcich výsledkoch s odhodlaním niečo uhrať. Do polovice zápasu to bolo rovnocenné, každá maličkosť bola dôležitá. Rozhodli dve situácie, prvá pri jeden a polminútovej presilovke piatich na troch sme nevyužili početnú prevahu a na konci druhej tretiny sme zasa po hrubej chybe nášho obrancu zbytočne inkasovali. V záverečnej tretine mužstvo odišlo psychicky i fyzicky."
Strelec zápasu s tromi gólmi Michal Hudec: "Vyšlo mi to, no za stavu 1:1 pri presilovke Nitry sa zápas mohol zlomiť aj inak. Pomohol nám druhý gól, oni sa rozsypali a nám sa hralo v pohode a aj nám to gólovo lepilo. Je len začiatok ligy, času dosť, treba strelecké kvality potvrdzovať neustále. Nezostal som pri strieľaní gólov sám, zapájajú sa aj ďalší chalani, ktorí pomáhajú v zložitých situáciách. Od Nitry som čakal, že bude zomknutejšia a viac bude bojovať. Aj preto som rád, že sme vyhrali, no na trestnej lavici v oslabení o dvoch hráčov mi nebolo všetko jedno. Tréner nás len hecoval, aby sme korčuľovali a hrali to, na čo sme si navykli. Zdobí nás, keď súpera dostávame pod tlak, ak poľavíme, máme problémy."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona