Hlasy po zápase 10. kola Cl B. Bystrica - Prešov

NETKY.SK • 27 September 2010, 07:33 • 2 min
Hlasy po zápase 10. kola Cl B. Bystrica - Prešov

Hlasy po zápase 10. kola Cl B. Bystrica - Prešov

slovakia

left justify in out

img

Karol Marko, kouč B. Bystrice: "Je pravda, že sme sa terénu lepšie pripôsobili, chalani sa dobre pohybovali a behali. Zo začiatku sme sa príliš do útoku nehrnuli, na takomto teréne sme nechceli nechať Prešovu veľa priestoru. Veľa starostí nám robil Meszároš, no dobre sme sa na neho pripravili, druhý polčas sme ho trochu inak začali brániť a oplatilo sa. Na premočenej tráve viazli kombinácie, aj keď náznaky boli, no my sme mali neustále chuť. Zdá sa, že hráči pochopili, akou cestou sa uberať, ak chcú v kariére niečo dosiahnuť."
Ladislav Pecko, tréner Prešova: "V zápase ťažký terén lepšie svedčal domácim, prispôsobili sa mu, pochopili, čo od nich terén chce, hlavne viac srdca a bojovnosti. My sme im cestu k víťazstvu uľahčili, boli sme nedisciplinovaní v štandardných situáciách, takže sa nemožno čudovať, že zápas skončil takýmto skóre. Nebolo to z našej strany dobré, ťažko teraz povedať, či vinou terénu, alebo to bolo v hlavách. "
Patrik Vajda, autor dvoch gólov domácich: "Na ťažkom teréne sa ťažko hralo technicky, síce sme sa snažili, no nešlo to. Určite bolo lepšie loptu nakopávať. Do plných sa útočilo komplikovane, snažili sme sa teda dávať čo najčastejšie lopty za obranu. Strelil som prvé dva góly v zápase, rád by som ich venoval najmä rodičom a priateľke. Všetci sme chceli potešiť majiteľa klubu Jána Kováčika, takýto darček za zvolenie do funkcie prezidenta SFZ si určite zaslúži."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies