Hlasy po odvetnom zápase 2. predkola EL Bystrica - Zestafoni

NETKY.SK • 23 Júl 2010, 07:37 • 2 min
Hlasy po odvetnom zápase 2. predkola EL Bystrica - Zestafoni

Hlasy po odvetnom zápase 2. predkola EL Bystrica - Zestafoni

slovakia

left justify in out

Karol Marko, tréner B. Bystrice: "My sme sa niečo snažili urobiť s postupom, hráči urobili všetko, vytvorili si aj zo štyri šance, no manko nezlikvidovali. Európska liga má svoje zákonitosti, my sme zápas vonku nezvládli, aj preto nepostúpili. V prvom polčase boli hráči trochu netrpezliví, unáhlene zakončovali, mohli sme ísť aj viac do rizika a súperovej šestnástky. Po zmene stráín dali hráči do toho všetko, no pod tlakom prvého výsledku, aj keď veľmi chceli, už ďalší gól nestrelili. Mali sme šance, aj žrď sme nastrelili, pri väčšom pokoji sme mohli uhrať lepší výsledok."
Giorgi Gegučadze, tréner Zestafoni: "Ja chcem pobahoželať druhej strane za prípravu tohto zápasu, osobitne trénerovi Markovi, a potom našim hráčom za výkon a postup. Teplota bola podobná ako u nás doma, boli to ťažké podmienky, o to viac si cením psotup v tomto ťažkom zápase."
Martin Poljovka, kapitán Dukly: "Šancí bolo veľa, päť šesť gólových, škoda, O to viac mrzí výsledok zo Zestafoni, aspoň o jeden gól, keby sme prehrali menej, šance by sa výrazne otvorili. Prehra z Gruzínska sa za nami vliekla, teraz sme súpera zatlačili, boli sme jednoznačne lepší. Mrzí to veľmi, každého z nás. Keby sme do polčasu vyhrávali o dva, bolo by to veselšie, no aj v druhom polčase sme mohli pokojne pridať, aj tri, zápas by vyústil do predĺženia a mohli sme postúpiť. Či je to pre nás veľká škola, neviem, len to, že sme zápas v Gruzínsku zbabrali. Gólová matematika nepustí, vypadli sme, lepší sme teda podľa nej neboli."
Strelec jediného gólu Michal Ďuriš: "Veľké sklamanie, trojgólové manko ťažko doháňať. V prvom polčase som aj ja mal dostatok šancí, súpera sme však viac ďalším gólom neznervóznili. Stále si myslím, že sme cez tohto súpera mohli prejsť."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona