Hlasy Hapala, Dúbravku a Piačeka po prehre v Marseille

NETKY.SK • 20 Október 2010, 07:34 • 2 min
Hlasy Hapala, Dúbravku a Piačeka po prehre v Marseille

Hlasy Hapala, Dúbravku a Piačeka po prehre v Marseille

slovakia

left justify in out

Pavel Hapal, tréner MŠK Žilina: "Som smutný, ale len z toho dôvodu, že sme dnes nebodovali. S prístupom hráčom som spokojný, lebo najmä po inkasovanom góle sme súpera v niektorých fázach zatlačili. Škoda, že aspoň na bod náš dnešný dobrý výkon nestačil. Máme trocha ťažké srdce na rozhodcu. V úvode sme mali po faule na Ceesaya kopať jedenástku. Myslím si, že tento moment ovplyvnil zápas. Rovnako aj gólová situácia, keď Olympique roh ani nemal kopať, lebo lopta sa jasne odrazila od Gignaca a nie nášho obrancu."
Martin Dúbravka, brankár MŠK Žilina: "Gól padol po hlavičke z päťky. Lopta skočila vysoko a ja som nevedel lepšie zareagovať. My sme dnes nemali extra veľkú šancu a bez šancí sa zápas nedá vyhrať. Odchádzame so sklonenými hlavami, ale myslím si, že sa nemáme za čo hanbiť. Dúfam, že v odvete predvedieme výkon z druhého polčasu a konečne získame aspoň bod."
Jozef Piaček, obranca MŠK Žilina: "V prvom polčase sme hrali proti vetru, čo bolo veľmi náročné. Veľká smola, že sme dostali gól krátko po prestávke, ale po ňom sme ukázali bojovné srdce a súpera sme dostali pod tlak. Veľkú šancu mal Robo Jež, ktorý perfektne trafil loptu, ale brankár súpera vytiahol zázračný zákrok. Sme sklamaní a smutní, ale dúfame, že v zostávajúcich troch zápasoch sa pobijeme o naše prvé body v súťaži, lebo náš výkon proti Marseille bol rozhodne lepší ako proti Chelsea a Spartaku Moskva."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies