Hlásateľku vyrušila v priamom prenose jej dcéra!

NETKY.SK • 22 August 2013, 16:00 • 2 min
Hlásateľku vyrušila v priamom prenose jej dcéra!

MARAKEŠ – Sú prázdniny a mnohí z nás nemajú kam dať svoje deti. Niektorí si občas zoberú svoje ratolesti so sebou do práce. Deťom tam chýba pozornosť, a preto často svojich rodičov vyrušujú v práci. Väčšinou to nevadí, ale keď pracujete v televízii a vaše dieťa vbehne do priameho prenosu je to problém.

slovakia

left justify in out

Lena Alwashová z marockej televízie Medi 1 TV sa rozhodla, že zoberie svoju dcéru so sebou do práce. Alwashová pracuje ako hlásateľka správ v priamom prenose. Deti však len tak niečo nezaujme a očividne to nedokáže ani televízne štúdio.

Alwashovej dcéra sa cítila odsunutá na vedľajšiu koľaj a rozhodla sa, že vstúpi do priameho prenosu. Dievčatko vyrušilo svoju mamu pri hlásení správ s mobilným telefónom v ruke. Napriek ošemetnej situácii Alwashova sa zachovala veľmi profesionálne, na dcéru sa pozrela, ani sa neusmiala, ani nezakoktala a pokračovala ďalej v hlásení správ.

Vedenie televízie sa zatiaľ k incidentu nevyjadrilo, ale jedno je jasné. Moderátorka si už asi svoju dcéru do práce nevezme.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies