Hlas-SD navrhol riešenie aktuálnej situácie

NETKY.SK • 3 December 2021, 19:26 • 2 min
Hlas-SD navrhol riešenie aktuálnej situácie

BRATISLAVA - Podľa strany vládne reformy stagnujú, koalícia je v chaose a konflikte a minister financií narába s verejnými zdrojmi ako so súkromným firemným majetkom.

slovakia

left justify in out

Premiér Eduard Heger (OĽaNO) potvrdil, že nezvláda krízu v štátePatrícia Medveď Macíková, hovorkyňa opozičnej strany Hlas-SD, to uviedla v reakcii na piatkovú tlačovú besedu predsedu vlády SR. Strana je podľa nej presvedčená, že predseda vlády svojím piatkovým vystúpením, kde prezentoval čiastkové ekonomické dáta, opäť ukázal v priamom prenose nekompetentnosť viesť štát v ťažkých a zložitých časoch.

 

 

Premiér tak podľa hovorkyne potvrdil, že Igor Matovič (OĽaNO) ho obišiel a neinformoval ho o iniciatíve vyčleniť ďalších 100 miliónov eur zo štátneho rozpočtu na očkovaciu motiváciu seniorovPremiér dopredu nevedel, že minister financií Igor Matovič chce k 500-eurovým poukazom pre seniorov navrhnúť aj 100 eur na energie. Heger to uviedol na piatkom brífingu na Úrade vlády SR.

 

Prečítajte si tiež: Igor Matovič chce pridať seniorom ďalších 100 eur

 

 

Návrh by si vyžiadal ďalších vyše 100 miliónov eur k 500 miliónom eur za očkovacie poukazy. Predseda vlády dnes priznal, že nebol na schôdzke Igora Matoviča s vedením hnutia Sme rodina, kde dopredu prezentovali predsedovi Národnej rady (NR) SR Borisovi Kollárovi (Sme rodina) návrh o 100 eurách.

 

img

 

Eduard Heger je podľa Hlas-SD najslabším premiérom v histórii Slovenska s malou podporou verejnosti a jeho rezignácia by pomohla vyriešiť krízov situáciu na Slovensku.

 

Možno vás zaujme: VIDEO Robert Fico: Matovič vydiera Slovensko!

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies