Hľadáte životnú lásku? Podľa štatistík by ste ju mohli nájsť tu!

NETKY.SK • 6 September 2018, 11:53 • 2 min
Hľadáte životnú lásku? Podľa štatistík by ste ju mohli nájsť tu!

Ak ste stále nenašli toho pravého alebo tú pravú, nech sa páči, nasadnite na palubu!

slovakia

left justify in out

Istá britská banka si nechala vypracovať prieskum, z ktorého vyplynuli skutočne zaujímavé výsledky. Jeho autori oslovili 2000 ľudí zo 141 krajín sveta a zistili, že v priemere každý päťdesiaty z nich našiel svoju životnú lásku práve počas cesty lietadlom!

 

V 60. rokoch minulého storočia, keď komerčné lety ešte len začínali spájať jednotlivé mestá a krajiny, sa lietanie považovalo za niečo veľmi romantické. Dnes, v dobe, ktorá si rýchle presuny z kontinentu na kontinent nevyhnutne vyžaduje, sa na cestovanie lietadlom pozerá len ako na bežnú rutinu. Napriek tomu sa ukázalo, že v rámci nadväzovania nových kontaktov, známostí a lások je práve táto aktivita úspešnejšia ako samotné zoznamky.

 

Táto skutočnosť zrejme vyplynula z toho, že ľudia sa so svojimi spolucestujúcimi často dávajú do reči. Tak zistia, že majú v skutočnosti veľa spoločného a kontakty sa rozhodnú udržiavať aj po opustení paluby. Zo 6000 opýtaných ľudí sa každý siedmy priznal, že takto nadviazal dlhodobé priateľstvo a 16 percent ľudí dokonca takto získalo nový obchodný kontrakt.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies