VIDEO Hľadáte inšpiráciu na vianočný darček?

NETKY.SK • 21 December 2015, 18:00 • 2 min
VIDEO Hľadáte inšpiráciu na vianočný darček?

OPPINGEN – V každom mužovi je stále kúsok hravého malého chlapca, ktorý má rád všetko, čo sa dá kontrolovať diaľkovým ovládaním. Keď je to aj poriadne veľké a má to motor, tak je to ešte lepšie.

slovakia

left justify in out

Hračky na diaľkové ovládanie sú tu už dávno a sú čoraz dokonalejšie. Keď si však pozriete tieto "hračky" pre dospelých, tak ich okamžite budete chcieť mať pod vianočným stromčekom.

 

 

Takýto obrovský model dopravného lietadla Boeing 747-400 by možno uniesol aj menšieho človeka, rozhodne to však neskúšajte. Toto lietadlo v mierke 1:13 váži úctyhodných 68 kilogramov, má dĺžku 5,43 metra a rozpätie krídel takmer päť metrov! Poháňajú ho štyri turbíny IQ Hammer 140 a ovládanie tohto stroja si vyžaduje značné skúsenosti, keďže havária by vás dozaista veľmi mrzela. Cena takéhoto stroja sa pohybuje okolo €20.000!

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies