Hľadaný kriminálnik zareagoval na výzvu šerifa na Facebooku

NETKY.SK • 5 Marec 2015, 15:26 • 2 min
Hľadaný kriminálnik zareagoval na výzvu šerifa na Facebooku

NEW YORK - Istý Andrew Dale Marcum, ktorý je podozrivý z viacerých zločinov, sa sám prihlásil na úrade šerifa okresu Butler v americkom štáte Ohio po tom, ako zareagoval na sociálnej sieti Facebook na výzvu šerifa o poskytnutí informácií o hľadanej osobe.

slovakia

left justify in out

Úrad šerifa zverejnil v utorok na Facebooku fotografie 21-ročného Marcuma, ktorého chceli zatknúť na základe obvinení z vlámania, únosu, napadnutia a domáceho násilia, pretože nepoznali jeho súčasnú adresu. Na výzvu zareagovalo množstvo ľudí, pričom jedným z nich bol aj samotný Marcum.

 

 

 

 

 

Úrad šerifa mu preto odpísal, že by bolo skvelé, ak by sa u nich zastavil. Samotný šerif Richard K. Jones následne na Twitteri zverejnil fotografiu väzenskej cely. "Hej Andrew Marcum, tvoja izba je už pripravená," napísal k fotke. Muž sa ešte v ten deň sám prihlásil. "Andrew Dale Marcum nebude nejaký čas na Facebooku, pretože v okresnej väznici nie je prístup na sociálne médiá," napísal následne úrad šerifa na Facebooku.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies