Hľadaný Karol Mello si užíva v Belize: Za nájom luxusnej rezidencie platí 1200 dolárov mesačne!

NETKY.SK • 29 Máj 2015, 12:05 • 2 min
Hľadaný Karol Mello si užíva v Belize: Za nájom luxusnej rezidencie platí 1200 dolárov mesačne!

BRATISLAVA - DENNÍK N uverejňuje reportáž o živote Karola Mella v Belize. Karol Mello, po ktorom pátra Interpol žije podľa denníka v jednom z luxusných turistických rezortov.

slovakia

left justify in out

V tejto rezidencii stojí mesačný nájom okolo 1200 amerických dolárov. Jeho syn chodí do školy, za ktorú platí 350 dolárov mesačne. Na otázku odkiaľ na to berie peniaze, Karol Mello povedal, že žije z legálnych firiem v Európe a vo svete.

 

Bezdomovec?!

Denník Nový čas vypátral, že na Slovensku ho pritom evidujú ako bezdomovca, ktorý dlhuje štátnej poisťovni 4.420,7 eura. Jeho meno totiž svieti v zozname dlžníkov Všeobecnej zdravotnej poisťovni a dlžník má adresu na prievidzskom mestskom úrade, kde denníku potvrdili, že ide o medzinárodne hľadaného bossa podsvetia.

 

Smotánka

Spolu s manželkou Zuzanou Mello Marošovou, ktorá si tam rozbehla sľubnú kariéru choreografky a trénerky, sa objavujú na akciách s miestnou smotánkou.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies