Hľadajú policajta obvineného z lúpeží, je ozbrojený a ovláda bojové umenia

NETKY.SK • 4 Október 2013, 11:23 • 2 min
Hľadajú policajta obvineného z lúpeží, je ozbrojený a ovláda bojové umenia

BRATISLAVA - Polícia žiada o pomoc pri pátraní po policajtovi, ktorý je jedným z obvinených v kauze lúpežných prepadnutí. Štvorčlenná skupina má na svedomí prepadnutia predajní COOP Jednota vo Važci a Pribyline a prepadli aj pracovníka Slovenskej pošty v Ludrovej v období od 23. júla do 30. septembra.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný Ján Antoška zo Žiaru, prechodne žil v obci Stošice v okrese Liptovský Mikuláš, je ozbrojený a ovláda bojové umenia. Ide o obzvlášť nebezpečného páchateľa. Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa Ministerstva vnútra SR Lucia Kirinovičová, môže použiť služobný preukaz s jeho menom, číslo 298 675 a odznak kriminálnej polície číslo 3054. Antoška je 180 cm vysoký, zavalitej postavy a má tmavohnedé vlasy. Akékoľvek informácie o hľadanom možno oznámiť na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne na linke 158.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona