Hľadajú podvodníka, ktorý okradol 84-ročnú babičku

NETKY.SK • 26 November 2015, 12:39 • 2 min
Hľadajú podvodníka, ktorý okradol 84-ročnú babičku

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA - Ďalšia dôchodkyňa naletela podvodníkovi. Osemdesiatštyriročná babička prišla o 3 500 eur. Podvodníka nasnímala kamera.

slovakia

left justify in out

Banskobystričanke zavolal česky hovoriaci muž, vydával sa za jej synovca, ktorý žije v Čechách a požiadal ju o peniaze. Všetko potom pokračovalo podľa známeho scenára. Ako agentúru SITA informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová, k dôchodkyni prišiel neznámy muž, ktorý tvrdil, že ho poslal jej synovec a starenka mu dala peniaze. Pri vchode je však kamerový systém, ktorý neznámeho muža zachytil. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri jeho vypátraní, je možné oznámiť na linke 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Polícia znovu upozorňuje hlavne starších ľudí, aby nikdy nedávali peniaze neznámym ľuďom a vždy si podobné telefonáty overili.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies