Hľadajú mužov podozrivých z krádeže šperkov

NETKY.SK • 9 Júl 2015, 11:04 • 2 min
Hľadajú mužov podozrivých z krádeže šperkov

BRATISLAVA - Polícia žiada o pomoc pri pátraní po dvoch mužoch podozrivých z krádeže v zlatníctve v nákupnom centre Bory Mall.

slovakia

left justify in out

V utorok krátko po 19:00 zmizol z vitríny valec so zlatými náramkami. Ako agentúru SITA informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, jeden z páchateľov ho odniesol v igelitovej taške. Škody sa vyšplhali na zhruba 4 500 eur. Páchatelia boli pravdepodobne cudzinci. V predajni ich zachytili kamery. Jeden mal oblečené krátke modré nohavice a modré tielko, obuté mal tmavé topánky a na ľavom ramene mal tetovanie. Druhý mal tiež tmavé vlasy, oblečenú mal krémovú košeľu, čierne nohavice, obuté mal čierne topánky. Hovorili medzi sebou nezisteným jazykom a so zamestnankyňou komunikovali lámanou angličtinou. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri ich vypátraní, je možné oznámiť na linke 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies