Hľadajú dvojicu podozrivú z krádeže

NETKY.SK • 12 Apríl 2013, 16:07 • 2 min
Hľadajú dvojicu podozrivú z krádeže

NITRA - Polícia žiada o pomoc pri pátraní po dvojici podozrivej z krádeže v nitrianskom nákupnom centre. V obchode z elektronikou zmizla kamera.

slovakia

left justify in out

Páchatelia zrejme prestrihli oceľové lanko, ktorým bol tovar chránený. Škodu vyčíslili na 350 eur. Polícia má identikit podozrivých. Ako agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, obaja mali 25 až 30 rokov. Muž bol asi 190 cm vysoký, chudej postavy, mal krátke hnedé vlasy. Oblečenú mal hnedú bundu do pása, bledomodré rifle a obuté mal botasky. Na chrbte mal sivý batoh. Žena mala asi 175 cm a veľmi chudú postavu. Mala modré oči, blond vlasy vyčesané do vrkoča a výrazné lícne kosti. Oblečenú mala ružovú bundu do pása, čierne tepláky a obuté mala botasky. Mala čierny batoh Nike. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri ich vypátraní, je možné oznámiť na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne na linke 158.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies