HKM Zvolen sa odvolá voči pokute 4500 eur

NETKY.SK • 24 September 2014, 12:04 • 2 min
HKM Zvolen sa odvolá voči pokute 4500 eur

BRATISLAVA - Funkcionári HKM Zvolen sa odvolajú voči výške pokuty, ktorú extraligovému klubu udelila Disciplinárna komisia Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH). Informoval o tom prostredníctvom internetovej stránky generálny manažér Milan Čanky.

slovakia

left justify in out

"Nepopieram, že pyrotechnika sa na tribúny nemala dostať. Tí, ktorí chcú robiť problémy, si však svoje cestičky vždy vedia nájsť. Urobili sme všetko pre to, aby sme tomu zabránili, preto sa nám trest 4500 eur zdá neprimerane vysoký a voči rozhodnutiu disciplinárky podáme do pätnástich dní odvolanie," prezentoval stanovisko klubu spod Pustého hradu Čanky a doplnil: "Polícia identifikovala páchateľa, je proti nemu vedené trestné stíhanie. Je to na dlhé lakte, ale určite si u neho budeme nárokovať náhradu za udelenú pokutu."

 

Nedohrané stretnutie 1. extraligového kola medzi Zvolenom a Banskou Bystricou stále nie je uzatvorené po športovo-technickej stránke, o pridelení bodov bude rozhodovať riadiaci orgán súťaže Pro-Hokej.

 

Tradičné stredoslovenské derby 1. kola Tipsport extraligy medzi Zvolenom a Banskou Bystricou nedohrali pre hustý dym nad ľadovou plochou, ktorý spôsobila pyrotechnika v tábore banskobystrických divákov. Keďže sa dym nerozplynul ani po viac ako hodine čakania, rozhodcovia podľa pravidiel SZĽH duel predčasne ukončili v čase 58:33 min a za stavu 4:3 pre domácich.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies