HK Poprad predĺžil zmluvu so svojou brankárskou jednotkou

NETKY.SK • 10 Apríl 2019, 11:46 • 2 min
HK Poprad predĺžil zmluvu so svojou brankárskou jednotkou

POPRAD - Hokejový klub spod Tatier HK Poprad predĺžil zmluvu s brankárom Tomášom Vošvrdom. Účastník majstrovstiev sveta do 20 rokov síce evidoval záujem aj z iných klubov, ale napokon sa rozhodol v klube zostať.

slovakia

left justify in out

"Som šťastný, že môžem pokračovať v tejto organizácii. Spoločne s rodinou sa nám v Poprade veľmi páči. Máme tu všetko, čo potrebujeme. Výborné zázemie, pekné mesto aj okolie. Za celú sezónu som sa nemal načo sťažovať," uviedol k predĺženiu kontraktu 29-ročný Vošvrda na oficiálnom webe klubu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hráčom mesiaca marec sa stal: 🔹️rodák z Ostravy 🔹️odchovanec HC Vítkovice 🔹️účastník MSJ 20 v sezóne 2008/09 🔹️brankár, ktorý odchytal 5 sezón v českej extralige 🔹️momentálne hráč HK Poprad 🔹️Tomáš Vošvrda 🥅 Mesiac marec 🥅 🔹️odchytal 11 zápasov 🔹️6 výhier / 1 čisté konto 🔹️ 93,2 % úspesnosť zásahov 🔹️ najmä vďaka jeho výkonom Poprad vyradil vo štvrťfinále Košice 🔹️a v semifinálovej sérii statočne vzdoruje víťazovi zakladnej časti Banskej Bystrici 🏒💙Gratulujeme💙🏒 👏👏👏 #hracmesiacamarec #tomasvosvrda #brankar #hkpoprad #tipsportliga

Príspevok, ktorý zdieľa tipsportliga (@tipsportliga),

 

"O zotrvaní sme s Tomášom Vošvrdom rokovali už počas sezóny, v priebehu play off sme sa nechceli rozptyľovať. Hneď na druhý deň po skončení sezóny sme mali rozhovor a dohodli sme sa. Pre nás bolo prioritou udržať skvelého brankára," vyjadril sa na margo predĺženia kontraktu Ľudovít Jurinyi.

 

Popradský brankár dostal na stôl aj zaujímavé ponuky z Česka či Nemecka. Jeho cieľom bol zisk medaily, no to sa v tejto sezóne bohužiaľ nepodarilo. "Verím, že spoločnými silami celého klubu v budúcej sezóne získame medaily a opäť posunieme klub o level vyššie," vyhlásila na záverjednotaka v bránke Popradu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies