HK Poprad pozýva divákov opäť za jeden cent, na charitu prvých 835 eur

NETKY.SK • 13 September 2010, 11:51 • 2 min
HK Poprad pozýva divákov opäť za jeden cent, na charitu prvých 835 eur

HK Poprad pozýva divákov opäť za jeden cent, na charitu prvých 835 eur

slovakia

left justify in out

img

Symbolickým vstupným za jeden cent pozval hokejový klub HK Poprad svojich fanúšikov na prvý domáci zápas v Slovnaft extralige proti HC Košice. Stalo sa tak v rámci charitatívnej akcie, v ktorej pri vstupe na zimný štadión mohli diváci vhodiť do urny dobrovoľné vstupné, ktoré bude určené na zakúpenie monitoru vitálnych funkcií na oddelenie Centrálneho príjmu popradskej nemocnice.
      "Ďakujeme všetkým fanúšikom za účasť na charitatívnej akcii, počas ktorej sa v zápase v HC Košice vyzbieralo na ušľachtilé účely 835 eur. Vedenie hokejového klubu sa rozhodlo, že túto akciu predĺži aj na ďalšie domáce extraligové zápasy a na najbližšie tri so Žilinou, Popradom a Zvolenom bude pre všetkých fanúšikov opäť vstupné iba jeden cent. Fanúšikovia budú mať zároveň možnosť prispieť dobrovoľným vstupným vhodeným do urny, určeným na zakúpenie monitoru vitálnych funkcií," uviedol riaditeľ HK Poprad Tibor Turan.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies