HK Poprad mohol od piatka realizovať prestupy

NETKY.SK • 16 Február 2016, 13:27 • 2 min
HK Poprad mohol od piatka realizovať prestupy

BRATISLAVA - Tradičný účastník najvyššej slovenskej hokejovej súťaže HK Poprad ešte minulý týždeň vyrovnal tri záväzky voči trom svojim bývalým hráčom, na základe ktorých mal pozastavené podpisovanie nových zmlúv a nemohol tak angažovať nových hokejistov.

slovakia

left justify in out

"Klub HK Poprad v piatok predpoludním vyrovnal všetky tri záväzky, ktoré boli predmetom pozastavenia prestupov a hosťovaní. Od piatka klub mohol opäť podpisovať hráčov, čo aj využil do konca prestupového obdobia," informoval v utorok Richard Lintner, riaditeľ riadiaceho orgánu Tipsport ligy spoločnosti Pro-Hokej. "Kamzíci" pred uzávierkou prestupov získali Ondreja Mikulu, Vladimíra Lantoša, Henricha Jaborníka či Tomáša Pařízka. Káder opustili Lauris Bajaruns či Ondrej Briják.


To, že Popradčania vyrovnali svoje záväzky, považuje Lintner za pozitívnu správu. "Ukazuje to, že sme zvolili dobrý spôsob práce. Žiadne problémy neskrývame a snažíme sa ich riešiť. Chceme naďalej vytvárať také prostredie, aby kluby, ktoré robia všetko pre splnenie predsezónneho cieľa, mali benefity. A tí, ktorým sa to, bohužiaľ, nedarí, sú za to postihnutí, aj keď je to nepríjemné. Je to daň, ktorú sme ako liga ochotní zaplatiť, pretože je to pre dobro veci a pozitívom pre kluby, ktoré zvládajú nápor byť súčasťou našej najvyššej súťaže," povedal Lintner.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies