HK Poprad má nového výkonného riaditeľa stal sa ním Jurínyi

NETKY.SK • 16 September 2016, 13:57 • 2 min
HK Poprad má nového výkonného riaditeľa stal sa ním Jurínyi

POPRAD - Peter Žifčák odchádza z pozície výkonného riaditeľa HK Poprad a bude pokračovať v klube na inej pozícii - obchodného riaditeľa.

slovakia

left justify in out

Po turbulentnom období, v ktorom v expresne krátkom čase došlo popri ozdravení klubu a vyrovnaní starých záväzkov aj k celkovej zmene jeho imidžu, vzniká priestor pre nové riešenia a ľudí. Novým výkonným riaditeľom HK Poprad sa stáva Ľudovít Jurínyi. "Ako rodený Popradčan a bývalý aktívny popradský hráč je to pravý srdciar, a to tento klub dnes potrebuje. Je to mladý, šikovný a fundovaný manažér, ktorý má veľký potenciál posunúť klub tam, kam by mal HK Poprad vzhľadom na jeho históriu a súčasné postavenie patriť. V prípade, ak ma požiada o pomoc, budem mu maximálne nápomocný," uviedol Peter Žifčák vo svojom stanovisku pre SITA.


Žifčáka zvolilo vedenie popradského hokeja do funkcie výkonného riaditeľa a konateľa tesne pred koncom roka 2015. Vystriedal dlhoročného funkcionára Tibora Turana, ktorého odvolala správna rada. Teraz tvrdí, že jeho čas z pozície krízového manažéra pod Tatrami sa naplnil. "Klub je zdravý, bez dlhov a pripravený čeliť novým moderným výzvam v športovej a marketingovej sfére. Ozdravili sme klub vo finančnej aj manažérskej oblasti, realizovali nový a efektívny marketingový program, čím sme si získali dôveru nielen verejnosti, ale aj významných partnerov. Sme im za to veľmi vďační, je to pre nás záväzok pokračovať v nastolenom trende".


Dôvod, prečo Peter Žifčák z pozície konateľa HK Poprad odchádza je jednoznačný.

"Dostal som kvalitnú ponuku pracovať na rozvojovom mládežníckom programe pre SZĽH. Sám som preto inicioval zmenu môjho pracovného zaradenia v rámci štruktúr HK Poprad. Naďalej v klube zostávam na pozícii obchodného riaditeľa a som poverený vedením úseku mládeže HK Poprad. Myslím si, že je to dobré riešenie pre všetky strany". 


Žifčák tvrdí, že popradský klub už ide správnym smerom a je na toto smerovanie právom hrdý. "Má kvalitnú akcionársku štruktúru, verných a oddaných fanúšikov a výbornú prácu s mládežou. Chcem sa poďakovať za dôveru akcionárom, fanúšikom a partnerom klubu. Verím, že spoločne zažijeme v Poprade ešte veľa zábavy," dodal P. Žifčák.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona