HK Orange 20 - HKM Zvolen 2:3 v Tipsport extralige

NETKY.SK • 28 September 2012, 06:35 • 2 min
HK Orange 20 - HKM Zvolen 2:3 v Tipsport extralige

HK Orange 20 - HKM Zvolen 2 3 v Tipsport extralige - Hokej V jedinom štvrtkovom zápase Tipsport extraligy vydreli hokejisti HKM Zvolen tesný triumf 3 2 na ľade HK Orange 20. Víťazný gól favorita zaznamenal vo vlastnom oslabení Andrej Podkonický.

slovakia

left justify in out

img

V jedinom štvrtkovom zápase Tipsport extraligy vydreli hokejisti HKM Zvolen tesný triumf 3:2 na ľade HK Orange 20. Víťazný gól favorita zaznamenal vo vlastnom oslabení Andrej Podkonický. Dvadsiatka prehrávala už o tri góly, ale v závere duel zdramatizovala.

      Tipsport extraliga:
      HK Orange 20 - HKM Zvolen 2:3 (0:2, 0:1, 2:0) 
      Góly: 43. Luža, 47. B. Mráz - 3. Ďaloga, 9. Ľ. Zuzin, 38. Podkonický. Rozhodovali: Bachúrik - Výleta, Junek, vylúčení: 3:4 na 2 min, presilovky: 0:1, oslabenia: 0:1.

      Favorizovaní Zvolenčania vstúpili do duelu razantne a za osem minút už viedli dvojgólovým rozdielom. Najskôr po 136 sekundách hry otvoril skóre presnou strelou zblízka Ďaloga a potom sa v presilovke piatich proti trom presadil Ľubor Zuzin po perfektnej prihrávke Pokoviča. Až potom zdvihli hlavu aj domáci mladíci, ale doplácali na neefektívnu koncovku. Postupne sa v šanciach ocitli Podsedlý, Uhrík i Kolena, ale gólman Škrečko držal čisté konto.
      Aj v druhej tretine bola dvadsiatka hosťom minimálne vyrovnaným súperom, no kontaktný gól zverenci trénera Ernesta Bokroša nedokázali streliť, hoci viackrát sa ocitli v dobrých príležitostiach. Na druhej strane im tak recept ukázal v 38. minúte dokonca pri vlastnom oslabení Podkonický. 
      Nemohúcnosť v zakončení prelomili domáci až na začiatku tretej časti, aj to s prispením obrancu Zvolena, ktorý si zrazil prihrávku Lužu do vlastnej bránky. Tento moment mladíkov ešte viac nabudil a o chvíľu neskôr využil zmätky v defenzíve súpera Mráz gólom na 2:3. Kouč hostí si v snahe zastaviť rozlet súpera zobral desať minút pred koncom tretiny oddychový čas a favorit ustrážil tesný náskok aj pri záverečnej hre dvadsiatky bez brankára.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies