HK Nitra vyradila z kádra hráča za viacnásobné porušovanie životosprávy

NETKY.SK • 21 August 2017, 14:32 • 2 min
HK Nitra vyradila z kádra hráča za viacnásobné porušovanie životosprávy

Nitra - Vedenie tipsportligového klubu HK Nitra vyradilo z kádra A-mužstva útočníka Mareka Tvrdoňa. Dôvodom je opakované porušenie životosprávy. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

slovakia

left justify in out

K nečakanej zmene v kádri prišlo pred zápasmi Vyšehradského pohára. "Marek Tvrdoň je vyradený z kádra. Dôvodom je opakované porušenie životosprávy, ktoré už nemienime ďalej tolerovať. Podali sme mu v minulej sezóne pomocnú ruku. Ako odchovancovi sme mu chceli pomôcť v naštartovaní kariéry. Avšak opakované nedodržiavanie životosprávy je už ďalej nezlučiteľné s pôsobením v našom tíme," uviedol tréner HK Nitra Andrej Kmeč pre klubovú stránku.

 

Tvrdoň zatiaľ zostáva zmluvne viazaný s nitrianskym klubom, no o jeho ďalšom osude sa rozhodne v najbližších dňoch. Útočník, ktorého v roku 2011 draftoval klub Detroit Red Wings. sa do materského klubu vrátil v priebehu sezóny 2016/2017. Za Nitru v nej odohral celkovo 37 zápasov, v ktorých strelil 11 gólov a pridal aj 16 asistencií.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona