HK Nitra v príprave na LM absolvuje len tri zápasy

NETKY.SK • 27 Jún 2016, 14:10 • 2 min
HK Nitra v príprave na LM absolvuje len tri zápasy

NITRA - Úradujúci slovenský hokejový šampión HK Nitra absolvuje v auguste iba tri prípravné zápasy pred štartom v Lige majstrov 2016/2017.

slovakia

left justify in out

Zverenci trénera Andreja Kmeča si naplánovali prvý duel proti českému Třebíču na piatok 5. augusta a potom nastúpia na dve stretnutia proti známemu kazašskému mužstvu Irtyš Pavlodar. V utorok 9. augusta v Nových Zámkoch a o tri dni neskôr v domácom prostredí.


Hokejistov Nitry čaká štart novej sezóny Ligy majstrov vo štvrtok 18. augusta na ľade nórskeho mužstva Stavanger Oilers, v sobotu 27. augusta potom pod Zoborom privítajú Plzeň. O týždeň neskôr absolvujú odvetu v Plzni a v utorok 6. septembra uzavrú účinkovanie v základnej J-skupine domácim stretnutím proti Stavangeru.


Prvé kolo najvyššej domácej súťaže Tipsport ligy je na programe v piatok 9. septembra a hráči v Nitry v ňom v repríze finále play-off z ostatného ročníka privítajú Banskú Bystricu.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies