HK Nitra angažoval na päť zápasov obrancu Vizváryho

NETKY.SK • 24 Október 2013, 15:36 • 2 min
HK Nitra angažoval na päť zápasov obrancu Vizváryho

NITRA - Nelichotivý stav v obranných radoch extraligového hokejového klubu HK Nitra prinútil funkcionárov spod Zobora konať.

slovakia

left justify in out

Zadáci Matúš Rais a Filip Kuzma sú zranení, Martin Bača má zákaz štartu v jednom stretnutí za päť vyšších trestov a Juraj Ďurkech sa len v týchto dňoch zapojil do tréningového procesu po zranení a možno nastúpi v piatkovom domácom dueli 15. kola proti Banskej Bystrici. Vedenie Nitranov preto angažoval do zadných radov Matúša Vizváryho, ktorý bude v klube do reprezentačnej prestávky (päť zápasov) na začiatku novembra. Potom ho možno angažujú aj na dlhšie časové obdobie. Informácie prinieslo konto HK Nitra na Facebooku.

Vizváry je odchovancom bratislavského Ružinova. Dvadsaťštyriročný obranca reprezentoval Slovensko na majstrovstvách sveta do 20 rokov 2009. Hral aj za Banskú Bystricu, Slovan Bratislava, Brezno, Junosť Minsk a Duklu Trenčín. V tejto sezóne sa pripravoval s druholigovým klubo Hamikovo Hamuliakovo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies