HK 36 Skalica - Dukla Trenčín 2:1 v 3. kole Tipsport extraligy

NETKY.SK • 21 September 2011, 17:37 • 2 min
HK 36 Skalica - Dukla Trenčín 2:1 v 3. kole Tipsport extraligy

HK 36 Skalica - Dukla Trenčín 2:1 v 3. kole Tipsport extraligy

slovakia

left justify in out

img

HK 36 Skalica - Dukla Trenčín 2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
Góly: 33. Obdržálek, 55. Višňovský - 40. Sojčík. Rozhodovali: Baluška - Brath, Stano, vylúčení: 6:5, navyše: 6. Školiak (Skalica) 5+DKZ za napadnutie, presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0, 1971 divákov.

Už v prvej minúte hrali domáci presilovku za Chovanov krosček, lenže fauloval aj domáci Hriňuška, takže sa možnosť hrať presilovku naskytla aj hosťom. Nevyužili ju, no mohli v nej pokračovať, keď domácich hráčov bolo na ľade šesť. Ďalším vylúčeným bol domáci Školiak, ktorý po faule na domácej modrej čiare bol vylúčený na päť minút plus do konca zápasu. Prvou vážnejšou šancou zápasu bola strela Pardavého od modrej čiary v siedmej minúte, ktorá skončila v Lakosilovej lapačke. Hostia svoju početnú výhodu nevyužili a keď sa aj dostali do šance na mieste bol domáci brankár Lakosil. Za domácich si gólové šance vypracovali Holovič s Kutálkom a skóre sa nezmenilo. Záver prvej tretiny bol nervózny. Hosť Mikula bol vylúčený na 2+2 a v vzápätí aj domáci Pálffy.
V prvej časti zápasu sa viac bojovalo ako hralo a tento trend pokračoval aj v druhej tretine. V 24. minúte ušiel domácim obrancom Gašparovič, no Lakosil zachránil čisté konto domácim. Potom prišli ďalšie vylúčenia domácich, či hostí a presilovky ani jedno mužstvo nedokázalo využiť. V 31. minúte švihom preveril Kováča Kutálek. Čistú šancu hostí z protiútoku zlikvidoval Lakosil. Prvý gól padol po nedorozumení hostí pred Kováčom, ktoré využil pohotový Obdržálek. Dobrú šancu spálil domáci útočník Daňo, keď po inkasovanom góle Trenčania domácich zatlačili do vlastnej tretiny. Svoje úsilie o vyrovnanie korunovali na 1:1 v poslednej minúte druhej tretiny, keď za Lakosila sklepol nahodený puk od modrej čiary útočník Sojčík. Po inkasovanom góle bol vylúčený domáci obranca Jankovič na 2+2 za nebezpečnú hru vysokou hokejkou.
Tretiu časť zápasu začali hostia v početnej výhode, no nevypracovali si ani jednu gólovú príležitosť, potom sa striedali pred oboma bránkami, no brankári boli v tomto zápase najlepšími mužmi na svojich postoch v oboch mužstvách. Aj v tejto časti hry sa viac bojovalo, ako hralo. Obe mužstvá sa zamerali na dôsledné osobné bránenie. O výsledku zápasu a výhre domácich rozhodla presilovka, ktorú domáci využili po vylúčení Tvrdoňa, keď v 55. minúte Pálffyho strieľanú prihrávku na gól premenil Višňovský. Hostia si vyžiadali oddychový čas, po jeho skončení sa rozhodli pre hru bez brankára. V dramatickom závere sa na výsledku už nič nezmenilo a domáci si tak zaknihovali prvé tri body v domácom prostredí.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies