Hitzfeld si podal Mourinha za spôsob, akým skončil so Schweinsteigerom

NETKY.SK • 4 August 2016, 14:39 • 2 min
Hitzfeld si podal Mourinha za spôsob, akým skončil so Schweinsteigerom

BERLÍN - Bývalý tréner futbalistov Bayernu Mníchov Ottmar Hitzfeld sa pustil do portugalského kolegu Joseho Mourinha z Manchestru United, ktorého obvinil z "nedostatku rešpektu". Podľa agentúry DPA Hitzfeldovi prekáža spôsob, akým sa Mourinho vyrovnal s budúcnosťou stredopoliara Bastiana Schweinsteigera na Old Trafford.

slovakia

left justify in out

Čerstvo už bývalý nemecký reprezentant je síce mužom, ktorého dresy sa vo fanshope "červených diablov" predávali najlepšie, ale Mourinho s ním nepočíta. Bývalý kouč FC Porto, Interu Miláno, Chelsea Londýn či Realu Madrid 32-ročného majstra sveta z Brazílie preradil do B-tímu, nariadil vypratať skrinku v šatni prvého mužstva a nechal ho, nech si hľadá nového zamestnávateľa. Toto rozhodnutie popudilo aj prezidenta Bayernu Karla-Heinza Rummeniggeho, podľa ktorého takéto zaobchádzanie bude ďalších hráčov odradzovať od prestupu do Manchestru United.

 

Práve Hitzfeld je trénerom, ktorý dal v Bavorsku mladému Schweinsteigerovi šancu debutovať v drese rekordného nemeckého majstra a spolu s ním získal dva majstrovské tituly. "Je to nedostatok rešpektu k dôležitému hráčovi. Je to metóda, ktorej nerozumiem," povedal bývalý kouč švajčiarskej reprezentácie.

 

A Rummenigge k veci ešte poznamenal: "Niečo podobné sa v Bayerne Mníchov nikdy nestalo. A ani sa nikdy nestane."

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona